BACK TO TOP

Marc Floor releaset zijn eerste EP ‘Van Huis Uit’

Beluister ‘Van Huis Uit’ via Marc-Floor.lnk.to/VanHuisUit

Apeldoorn, 6 oktober 2023 – Marc Floor brengt vandaag zijn eerste project uit! ‘Van Huis Uit’ is een persoonlijke EP waarop de jonge zanger laat zien wat hij in huis heeft. Fans kunnen opnieuw genieten van ‘Zij Heeft Alles’, ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ en ‘Kapitein’ die bij elkaar miljoenen streams verzameld hebben. De sound van de EP varieert van een ballad naar echte popsongs, maar ook nummers met een hiphop randje. ‘Van Huis Uit’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen.

In het afgelopen jaar is het leven van Marc Floor in een stroomversnelling geraakt, hij ging van een 16-jarige jongen die zijn eindexamens haalde, naar een volwaardig artiest die het land afreist om muziek te maken en te laten horen. Een jaar waarin Marc Floor veel heeft geëxperimenteerd met zijn muzikaliteit en dat is terug te horen op deze EP. Echter is de zoektocht nog niet geëindigd en gaat Marc Floor natuurlijk door om meer muziek te maken. Dit is pas het begin!

De naam ‘Van Huis Uit’, kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden; enerzijds verwijst het naar de opvoeding die Marc van huis uit heeft meegekregen en laat het zien wat voor persoon hij is, anderzijds betekent het ook dat de zanger bezig is met een nieuwe fase in zijn leven en hij niet meer zo veel in zijn ouderlijk huis is als voorheen.

Marc Floor zegt zelf: “Ik ben nog steeds dat lieve ventje zoals de mensen mij kunnen kennen, maar ik ga ook een nieuwe fase in! Nieuwe mensen, een nieuwe omgeving en steeds meer de deur uit. Dit zit allemaal verwerkt in deze EP en ik ben super blij dat iedereen hem nu kan luisteren! Kan niet wachten om dit aan jullie te laten horen”

Marc Floor

Marc Floor (17) is een Nederlandse zanger met een grote passie voor muziek, die hij al op jonge leeftijd achter de piano ontwikkelde. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids, waar tijdens de Blind Auditions alle vier de stoelen draaiden. Tijdens zijn deelname ontwikkelde hij zich op alle muzikale vlakken en schopte hij het tot de finale! Buiten muziek om vindt Marc Floor het belangrijk om zich in te zetten voor kinderen in armoede. Zo is hij sinds kort ambassadeur van de stichting Compassion, waarmee hij afgelopen jaar meerdere reizen heeft gemaakt naar onder andere Ethiopië en Kenia. Hier nam hij een kijkje bij de projecten die opgezet zijn vanuit de stichting. Deze ervaringen neemt hij mee naar Nederland en hiermee hoopt hij anderen te helpen en te inspireren.

In de laatste jaren heeft Marc Floor veel uren in de studio gezeten en als resultaat heeft de zanger al een aantal eigen nummers uitgebracht. Zo staan er al verschillende songs met meer dan één miljoen streams op zijn naam, namelijk ‘Hé Meester’, ‘Zij Heeft Alles’ en ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’. Met zijn meest recente single ‘Kapitein’ liet de zanger zien dat hij ook beladen onderwerpen kan verwerken in een ballad. Marc Floor heeft met zijn eigen muziek al aardig wat podiumervaring opgedaan, hij trad bijvoorbeeld al op voor maar liefst 15.000 bezoekers in een uitverkocht Ahoy!, stond op 7th Sunday Festival en speelde songs in een uitverkocht stadion bij de ‘Thuis bij Snelle’ concerten van mentor Snelle. In 2023 zal men veel van Marc Floor horen, dus hou hem vooral in de gaten!

pastedGraphic.png pastedGraphic_1.png pastedGraphic_2.png pastedGraphic_3.png

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP