BACK TO TOP

Nils tekent bij Snelle’s muzieklabel Lieve Jongens en gaat mee op tour!

Amsterdam, 29 februari 2024 – Aanstormend talent Nils heeft getekend bij Lieve Jongens. Snelle ondersteunt met dit label de carrières van onder andere Ammar en Marc Floor en gaat de komende tijd samen met Nils aan de slag om nieuwe muziek uit te brengen. De signing kent een vliegende start, want Nils mag de komende periode in het voorprogramma staan van Snelle’s uitverkochte ‘Achtentwintig’-tour door Nederland. Op maar liefst tien locaties kunnen fans het nieuwe lid van de Lieve Jongens crew leren kennen.

Nils deed eerder succesvol mee aan FunX Talent, waar hij zonder enige ervaring tweede werd. Dit multi-talent leerde zichzelf piano te spelen en daarnaast ontwikkelde hij zich in het Popgenre. Zo kwam hij op de radar van Snelle, die zijn single ‘Onderweg’ besprak in ‘Pingel’, een podcast door Snelle en Bas Kuipers van Go Ahead Eagles

Snelle is blij met de komst van Nils: “Elke keer als ik hem hoor zingen denk ik: dit kan alleen Nils zijn, zo’n uniek stemgeluid. Dit is iets wat je niet aan kunt leren en ik denk dat hij zelf nog niet eens door heeft hoe muzikaal hij eigenlijk is. Ik heb mega veel zin om, samen met de andere Lieve Jongens, hele vette songs met Nils te maken”. Ook Nils is blij om zich bij de Lieve Jongens aan te sluiten: “Ik heb altijd geroepen dat ik heel graag bij Lieve Jongens zou willen tekenen, dus het is onwerkelijk hoe het is gelopen. De sfeer en energie spat er bij dit label vanaf en dat voel je. Ik heb zin om met ze te knallen!”

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP