BACK TO TOP

Snelle brengt nieuwe single ‘Radio’ uit

Beluister ‘Radio’ via Snelle.lnk.to/Radio

Amsterdam, 18 augustus 2023 – Snelle brengt zijn nieuwe song ‘Radio’ uit. De singer-songrapper gaf in juni al een voorproefje van het nummer tijdens zijn ‘Thuis Bij Snelle’ concerten in een uitverkocht Go Ahead Eagles stadion in Deventer, waar het op enthousiaste reacties kon rekenen. Nu is het liedje te draaien op alle online streamingplatformen, op YouTube staat tevens een videoclip. ‘Radio’ komt uit via Snelle’s eigen muzieklabel Lieve Jongens.

Snelle schreef ‘Radio’ met dezelfde producer als zijn #1 hits ‘Reünie’ en ‘Smoorverliefd’. Hij zegt hierover: “Het was echt weer fijn om met Donda Nisha te werken. Voor dit nummer schreef ik daarnaast ook nog eens met onze nieuwste schrijver bij Lieve Jongens: Tom! Iedereen heeft denk ik wel een liedje wat je aan iemand doet denken, en wij hebben dáár weer een nummer over gemaakt. Ik hoop dat mensen er herkenning uit halen. En het leuke is: je kan het nummer op verschillende manieren interpreteren, dat zie je ook weer in de videoclip!”.

Bekijk de videoclip van ‘Radio’ door op onderstaande afbeelding te klikken:

Snelle
Singer-songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het grote succes door: met het liedje ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album ‘Lars’ kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit ‘Blijven Slapen’ met Maan, waarvoor ze later een Top 40 Award en een Edison Award wonnen. Dan was er ook nog de documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ op Netflix. In 2022 stond Snelle driemaal voor een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam en rondde hij zijn uitverkochte theatertour ‘FF Tussen Ons’ af. Eind vorig jaar trok hij met zijn Lieve Jongens band door Nederland en België met zijn ‘Tot Nu Toe(r)’ en was hij wekelijks te zien als presentator bij het SBS6-programma ‘I Want Your Song’. Snelle sloot 2022 af met de ijzersterke single ‘5 voor 12’en begin 2023 is hij wederom op TV te zien, dit keer als jurylid bij het programma ‘Ministars’. Maak je borst ook dit jaar maar nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

Afbeelding met logo Automatisch gegenereerde beschrijving

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP