BACK TO TOP

Marc Floor tekent platencontract bij Snelle en brengt nieuwe single ‘Zij Heeft Alles’ uit

Beluister ‘Zij Heeft Alles’ via Marc-Floor.lnk.to/ZijHeeftAlles

Amsterdam, 17 maart 2023 –Marc Floor brengt vandaag zijn eerste single bij het label Lieve Jongens uit. De zanger wordt hier onder de vleugels genomen door niemand minder dan Snelle, die ook aan de wieg stond van de carrières van volkszanger Ammar en rapper Pjotr. Marc Floor scoorde eerder hits als ‘Hé Meester’, die meer dan 1,2 miljoen streams kreeg op Spotify. Zijn nieuwe, catchy popsong ‘Zij Heeft Alles’ is het startsignaal van een periode vol releases. Het nummer is vanaf vandaag overal te streamen.

Marc Floor heeft de afgelopen tijd veel in de studio gezeten om samen met zijn team aan nieuwe muziek te werken. Hij laat zich hiervoor inspireren door wat er speelt in zijn leven.
Tijdens een studiosessie kwam hij dan ook op het idee een liedje te schrijven over een meisje wat onbereikbaar leek. De jonge artiest is blij met het resultaat: “Het blijft lekker dicht bij mezelf en waar ik nu sta in het leven. Het is puur en realistisch en hoop dat de luisteraar het ook zo ervaart!’’. Dat hij dit nummer bij het label van Snelle uitbrengt is nog een beetje onwerkelijk: “Ik ben ontzettend blij dat Lars (Snelle) mij helpt bij mijn muzikale ontwikkeling en carrière. Dat ik nu getekend ben bij zijn label is natuurlijk ook heel vet. Ik kan niet wachten wat de toekomst ons gaat brengen, maar nu eerst ‘Zij Heeft Alles’.”

Marc Floor
Marc Floor (17) is een Nederlandse zanger met een grote passie voor muziek, die hij al op jonge leeftijd achter de piano ontwikkelde. Eind 2021 trapte hij zijn muzikale carrière af met de single ‘’t Maakt Niet Uit’ en in datzelfde jaar deed Marc Floor mee aan The Voice Kids, waar tijdens de Blind Auditions alle vier de stoelen draaiden. Tijdens zijn deelname ontwikkelde hij zich op alle muzikale vlakken en schopte hij het tot de finale! Buiten muziek om vindt Marc Floor het belangrijk om zich in te zetten voor anderen, zo startte hij samen met zijn zusje Lize Marie het project Just A Million, waarmee zij goede doelen steunen. In dat kader schreven zij het nummer ‘Een Plek Voor Jou en Mij’ en tijdens de clipopnames op Lesbos zagen ze hoe vluchtelingen daar leven. Met hun muziek hopen ze dan ook te helpen.

In de afgelopen jaren heeft Marc Floor veel tijd in de studio doorgebracht en als resultaat veel verschillende eigen nummers en covers uitgebracht via streamingplatforms, welke goed werden ontvangen. De zanger heeft ook veel tijd in de studio doorgebracht. Als resultaat zijn er al verschillende eigen singles uitgebracht, zoals bijvoorbeeld ‘Zeventien’ en ‘Ik Geloof In Jou’ met Pjotr. Marc Floor heeft met zijn eigen muziek al aardig wat podiumervaring opgedaan, hij trad bijvoorbeeld op voor maar liefst 15.000 bezoekers op tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

In 2023 zal men veel van Marc Floor horen, dus hou hem vooral in de gaten!

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP