BACK TO TOP

Zanger Ammar brengt ‘Gesi Bağları’ uit als lied van hoop voor alle slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Luister naar ‘Gesi Bağları’ via lievejongens.lnk.to/gesibaglari

Deventer, 3 maart 2023 – Volkszanger Ammar, Deventenaar met Turkse roots, werd bekend met zijn hits ‘De Laatste’ met Snelle en ‘Turk uit de Kroeg’. Sinds het moment van de aardbeving is hij razend druk om overal steun te bieden, zijn stem te laten horen en mensen op te roepen om te doneren wat ze kunnen missen voor de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Ammar is emotioneel zwaar geraakt door de gebeurtenissen in zijn vaderland en verloor daarbij ook nog  eens één van zijn beste jeugdvrienden. Daarom was hij op 15 februari, tijdens de actiedag van Giro 555, te horen op diverse radiostations. ’s Avonds zong hij bij de landelijke tv-show het duet ‘Samen Zijn’ met Willeke Alberti. Tevens was hij te zien bij Tijd Voor Max, waar hij de traditionele Turkse song ‘Gesi Bağları’ als lied van hoop ten gehore bracht.

Duizenden emotionele reacties uit Nederland en Turkije stroomden binnen bij de zanger. Daarop werd samen met zijn platenmaatschappij Lieve Jongens, producer John Dirne en zijn management besloten om de studio in te duiken en ‘Gesi Bağları’ opnieuw op te nemen en uit te brengen. De volledige opbrengst komt ten goede aan Giro 555, ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving.

‘Gesi Bağları’ is vanaf 3 maart te streamen en downloaden op alle muziekplatforms.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP