BACK TO TOP

Meet

Tom & Jerry

Dit zijn Tom en Jerry! (Tom Hendriks & Jerry Armah) Een Rotterdams duo dat samen al een lange tijd muziek maakt. Vroeger hiphop, maar tegenwoordig van alle markten thuis als het gaat om liedjes schrijven. Sinds kort zijn Tom en Jerry onderdeel van Lieve Jongens.

Samen met de artiest proberen ze op creatieve wijze een song te maken die bij iemand past. In een sessie wordt er aandachtig geluisterd en meegedacht. Of je nou op zoek bent naar nieuwe popsong, een ballad of iets anders, bij Tom en Jerry zit je aan het juiste adres.

Tom Hendriks is vooral een tekstschrijver. Met zijn unieke invalshoek probeert hij thema’s op een creatieve manier te benaderen. Bij ieder onderwerp komen er verschillende ideeën in hem op, die uiteindelijk samen met de artiest en producer worden omgezet in een song.

Jerry Armah is ook een tekstschrijver. Ook voor Jerry geldt dat hij een op een creatieve manier songs benaderd en een verhaal erg goed om kan zetten in een liedje. Daarnaast is Jerry muzikaal en lukt het hem altijd om een verse of refrein zo goed mogelijk neer te zetten op een plaat waardoor deze overtuigend, maar vooral uniek en catchy klinkt. Wat een song uiteindelijk beter tot zijn recht laat komen.

Tom en Jerry doen los van elkaar sessies, maar zoals de namen ook al een beetje doen verklappen, werken zij het liefst samen. Dus ben jij op zoek naar een productieve, doeltreffende en prettige sessie? Tom en Jerry zijn dat ook! Hen lijkt het fantastisch om samen te werken.

Artiesten waar Tom en Jerry op dit momenten veel bij betrokken zijn, zijn: Snelle, Marc Floor, Julia Horsten, Maks & Montana

Contact

Publishing aanvragen

Cloud9

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP