BACK TO TOP

AMMAR, JOHN WEST EN BILLY DANS DOEN EEN GOOI NAAR DE TROON MET FEESTHIT ‘KONING VAN DE NACHT’

Beluister ‘Koning Van De Nacht’ via LieveJongens.lnk.to/Koningvandenacht

Amsterdam, 18 augustus 2023 – Vandaag slaan drie totaal verschillende  artiesten met allemaal een eigen doelgroep de handen ineen! Ammar, John West en Billy Dans zaten samen in de studio en maakten ‘Koning Van De Nacht’, een nummer dat garant staat voor een koninklijke feeststemming. Vanavond om 21:20 uur is een spetterend optreden van de heren te zien in Muziekfeest Op Het Plein op AVROTROS, een tv-programma dat ieder jaar door miljoenen mensen wordt bekeken. ‘Koning Van De Nacht’ komt uit via Lieve Jongens en is nu overal te streamen. Vanaf volgende week zal ook een videoclip op YouTube te zien zijn.

Met dit gezellige kroeglied zetten de mannen door waar ze het best in zijn, overal waar ze komen een feestje brengen! Afzonderlijk regen de mannen de successen aan elkaar. Ammar scoorde megahits met ‘Turk Uit De Kroeg’ (6,6 miljoen streams) en met ‘De Laatste’ met Snelle, die maar liefst 11 miljoen keer werd beluisterd. John West is al jaren een van de meest gestreamde Nederlandse volksartiesten en maakte knallers als ‘Jouw Blik’, met 29 miljoen streams op Spotify, en ‘Lekker Ding’ met 24 miljoen streams. Billy Dans is een van de meest succesvolle componisten van dit moment en ging viraal met tracks als ‘Beach Vibes’ en ‘Ontspanje’. Daarnaast was hij te zien in de razend populaire tv-show De Verraders. Nu was het tijd om deze krachten te bundelen en voor een unieke verrassing te zorgen.

Socials

Ammar

  

John West

  

Billy Dans

  

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP