BACK TO TOP

Snelle viert uitverkocht stadionconcert met nieuwe single ‘Terugweg’

Beluister ‘Terugweg’ via Snelle.lnk.to/Terugweg

Amsterdam, 24 februari 2023 – Na het enorme succes bij de kaartverkoop van het ‘Thuis’ concert in de Adelaarshorst brengt Snelle vandaag zijn nieuwe single ‘Terugweg’ uit. Het eerste concert in het stadion van Go Ahead Eagles was binnen een paar uur uitverkocht, wat inhoudt dat 15.000 man op 17 juni los zullen gaan bij de show. Ondertussen is er ook een tweede show aangekondigd op 16 juni. De bijbehorende single is een echte meezinger, die Snelle bij zijn vorige tour al een aantal keer gespeeld heeft. ‘Terugweg’ komt uit via Snelles eigen muzieklabel Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen.

Dat singer-songrapper Snelle trots is op zijn thuisstad steekt hij niet onder stoelen of banken, maar hij had nooit durven dromen twee concerten te geven in de Adelaarshorst. Deze mijlpaal vraagt dan ook om een bijpassende single waarin Snelle het heeft over het verlangen om aan het eind van de dag terug naar zijn ‘Thuis’ te gaan. ‘Terugweg’ is het vervolg op de single ‘5 voor 12’, die veel radiosupport kreeg en daarmee in de Airplay Top 10 heeft gestaan.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

WEBSHOP